30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Buitenlandse bestellingen

DiamantenDeals levert in de onderstaande landen bij bestellingen met een winkelwaarde van ten minste €500. Als uw land hieronder niet staat vermeld, kunt u contact opnemen met een vertegenwoordiger van DiamantenDeals om te controleren of het mogelijk is om naar u te verzenden.

Aruba, Australië, Oostenrijk, Bahamas, België, Bermuda, de Britse Maagdeneilanden, Canada, Caymaneilanden, Chili, China, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Finland, Duitsland, Griekenland, Guam, Hong Kong, Hongarije, Ierland, Italië, Japan , Luxemburg, Macau, Maleisië, Mexico, de Nederlandse Antillen, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, de Filippijnen, Polen, Portugal, Puerto Rico, Saoedi-Arabië, Singapore, Spanje, St. Thomas, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Thailand, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk en de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Douane, Accijnzen & Belastingen

Op het moment van aankoop wordt het totale bedrag van uw bestelling bij DiamantenDeals bij u in rekening gebracht. Wanneer uw zending aankomt bij het douanekantoor van uw land, kunnen er belastingen, heffingen en invoerrechten in rekening worden gebracht bovenop het totaalbedrag van uw bestelling. Deze extra kosten vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant. Douanekosten zullen per post en per land verschillen, en kunnen niet voorafgaand aan de verzending van uw bestelling worden berekend. U kunt contact opnemen met uw lokale douanekantoor voor meer informatie over internationaal importbeleid en kostenstructuren.

Verzending & Bezorging

DiamantenDeals verzendt alle internationale bestellingen met PostNL / UPS / FedEX zonder extra kosten. U ontvangt een notificatie e-mail wanneer uw bestelling is verzonden. Met uw Track and Trace code kunt u de status van uw zending op elk gewenst moment controleren. Alle geschatte leverdata en tijden vermeld op onze website zijn van toepassing op Nederlandse afleveradressen. Om de transport datums en tijden voor internationale bestellingen te weten te komen, neemt u contact op met een DiamantenDeals via 040 211 4505. De verzending van internationale bestellingen kan vertragen door de douane procedures bij aankomst in het land van bestemming.

Verzendingsverzekering

DiamantenDeals beschermt alle internationale bestellingen tegen verlies of diefstal tijdens het transport door het verstrekken van verzendingsverzekering. In het geval van een retourzending, zullen niet-restitueerbare kosten voor een verzendingsverzekering bij u in rekening worden gebracht.

Betaalmethoden

Internationale bestellingen moeten worden betaald via bankoverschrijving. De verwerking van overschrijvingen neemt ongeveer 2-3 werkdagen in beslag. Het totale bedrag van uw bestelling in lokale valuta wordt bepaald door de koers van de Euro op het moment van het plaatsen van de bestelling.

Cadeaukaarten kunnen niet worden gebruikt of gekocht bij internationale bestellingen.

Geaccepteerde valuta

DiamantenDeals accepteert betalingen in een van de volgende valuta: EU Euro, Australische dollar, de Canadese dollar, Zwitserse frank, Chinese Yuan, Hong Kong Dollar, Japanse Yen, Macau Pataca, Mexicaanse peso, Noorse kroon, New Taiwanese Dollar, Nieuw-Zeelandse Dollar, Singaporese Dollar, Engelse Pond of de Amerikaanse Dollar.

Beperkingen

Het kan voorkomen dat producten die worden geleverd met internationale bestellingen niet voldoen aan de regelgeving en voorschriften van het land van bestemming. Als importeur van het product dient de klant te controleren of er geen beperkingen zijn ten aanzien van de verzending van het (de) artikel(en) naar zijn/haar lokale adres.

De reglementen van de landen van bestemming zijn onderhevig aan verandering vanwege wereldwijde fluctuaties in de economie. DiamantenDeals behoudt zich het recht voor om verzending van een internationale bestelling op elk moment te weigeren. Als er problemen of beperkingen zijn die de verzending van uw bestelling in de weg staan, zal een DiamantenDeals medewerker zo spoedig mogelijk contact met u opnemen via e-mail. Als gevolg van de douaneprocedures en het extra benodigde papierwerk om sieraden van het ene naar het andere land te verzenden, bieden we voor internationale bestellingen geen mogelijkheid om ringmaten aan te passen. Zie onze ringmaat infopagina om er zeker van te zijn dat u de juiste ringmaat bestelt.

Privacy

Internationale bestellingen kunnen worden geopend en onderzocht voor veiligheids- of douanedoeleinden. Details over uw bestelling kunnen ook worden gedeeld met transporteurs en douanebeambten om uw bestelling vrij te geven voor de verzending.

Retourzendingen

Internationale bestellingen kunnen worden teruggestuurd voor volledige teruggave van het aankoopbedrag of kunnen worden geruild binnen 30 dagen na aankoop, met uitzondering van de niet-restitueerbare 6% voor de verzendingsverzekering.

Wanneer u artikelen van een internationale bestelling terugstuurt, bent u de exporteur en bent u gebonden aan de verzendingsvoorschriften van uw land. De klant is verantwoordelijk voor alle verzendkosten, met inbegrip van douanekosten, belastingen, frankering invoerrechten, evenals douanekosten en belastingen die door de vervoerder worden opgehaald bij aflevering van het pakket.

Als u vragen heeft over ons beleid inzake internationale bestellingen, dan kunt u contact opnemen met een DiamantenDeals door te bellen naar 040 211 4505 (+3140 211 4505) of stuurt u ons een bericht.

Graag even wachten...