30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Diamanten oorbellen kopen of gouden oorringen, gouden creolen

Diamanten oorbellen kopen of gouden oorringen, gouden creolen

De mooiste diamanten oorbellen laten u stralen en schitteren. Diamanten sieraden zijn al eeuwenlang erg populair. De diamant wordt ook wel de koning der edelstenen genoemd. Deze edelstenen zijn miljoenen jaren geleden diep in het binnenste van de aarde ontstaan. Onder grote hitte en zware druk zijn stoffen gekristalliseerd en via vulkaanuitbarstingen aan het aardoppervlakte gekomen. Diamanten oorbellen zijn erg kostbaar vanwege de zeldzaamheid van deze edelstenen. De duurste diamanten oorbellen ter wereld zijn de House of Harry’s Wintston’s Diamond Drop Earrings...

Items 1-36 van 48

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina

Items 1-36 van 48

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina
. Deze diamanten oorstekers uit 2006 bestaan uit 60 karaat diamant en platina: de prijs bedraagt maar liefst 8,5 miljoen dollar. Diamanten oorbellen hoeven helemaal niet zo duur te zijn. Wanneer u goed op een aantal zaken let, koopt u diamanten knoppen tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Diamanten oorbellen kopen

De ene diamant is de ander niet, iedere diamant is volledig uniek. De waarde van diamanten wordt aan de hand van de vier C’s bepaald. De eerste C staat voor Carat (ct.) ofwel karaat. Dit is een belangrijk punt, omdat hiermee het gewicht van de diamant wordt weergegeven. 1.00 karaat staat gelijk aan een gewicht van 0,2 gram diamant. Voor diamanten geldt: hoe groter, hoe waardevoller. Een enkele diamant van 4.00 karaat is veel meer waard dan 4 losse diamanten van elk 1.00 karaat, ook wanneer deze bij elkaar op worden geteld. Diamanten oorbellen met een grote steen zijn hierdoor veel waardevoller.

De diamant kleur is zeer waarde bepalend. Geheel kleurloze diamanten zijn erg zeldzaam en duur, deze diamanten worden aangeduid met kleurgraad D. Alle diamanten van een kleurgraad D, E of F zijn van de beste kwaliteit. Bijna kleurloze diamanten hebben de kleurgraad G tot en met J. Koopt u diamanten oorbellen van kleurgraad F, G of H, dan krijgt u een uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs.

De diamant zuiverheid wordt bekeken met een vergrootglas met vergrotingsfactor 10. De hoogste zuiverheidsgraad is zeldzaam, en kost dan ook veel. Beter koopt u gouden oorringen die bezet zijn met diamanten met een zuiverheidsgraad SI tot VVS. Bij deze diamanten oorbellen zijn kleine imperfecties aanwezig, deze zijn uitsluitend waarneembaar met een loep. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen op de prijs.

Gouden creolen met diamanten

Met betrekking tot de oorsieraden heeft u een ruime keus. Zo zijn er diamanten oorknoppen, oorringen of oorhangers. Daarnaast zijn er nog de gouden creolen met diamanten, dit zijn kleine oorringen. Deze zijn prachtig bezet met kleine diamantjes. Het is vaak moeilijk om de juiste keuzes te maken, maar wie goed op bovenstaande punten let, kan een zeer goede koop doen.

Diamanten oorbellen zijn erg geliefd om cadeau te geven voor een huwelijk, jubileum of verjaardag. Daarnaast is het een prachtig sieraad om voor uzelf aan te schaffen. Draag de oorbellen tijdens een avondje uit, bijzondere gelegenheid of omdat u zich op en top vrouw voelt. Waar en wanneer u ze ook draagt, elke vrouw zal schitteren met deze prachtige sieraden. In combinatie met een mooie halsketting, armband of ring is het totaalplaatje compleet.

DiamantenDeals heeft prachtige diamanten oorbellen en andere diamanten sieraden in het assortiment. Deze sieraden bestaan uit 18 karaat goud en zijn met de grootste zorg samengesteld. Al onze diamanten oorbellen zijn voorzien van officieel certificaat.

Graag even wachten...