30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Diamanten oorbellen vrouwen

Diamanten oorbellen is een must voor iedere dame!

Van verfijnde diamanten oorbellen tot grote, extravagante oorringen: diamanten oorbellen geven symmetrie en elegantie aan elke drager en verbeteren elke outfit, van casual chic tot black-tie. Wij bieden een brede selectie van diamanten oorbellen in vele verschillende stijlen. Elke stijl diamanten oorbellen biedt een verscheidenheid aan vormen en zettingen. Hier vindt u informatie over de meest populaire diamanten oorbellen stijlen om uw winkelervaring te verbeteren.

Diamanten Oorknoppen

Prachtig geslepen diamanten die zijn geplaatst in een oorknopje voegen een fonkeling toe aan het oor. Eenvoudige zetpoten houden de diamant op zijn plaats, zodat iedereen in de kamer het vuur en de schoonheid van de steen kan waarderen zonder dat extra edelstenen of metalen afbreuk doen aan de delicate schoonheid van de diamant. Door het veelzijdige karakter van de oorknop zijn deze diamanten gemakkelijk te combineren met alle kledingstijlen, van jeans tot een trouwjurk. Om maximale schittering en vuur te bereiken adviseren wij diamanten te nemen die een kleurgraad hebben van ten minste I-J en minstens SI2 voor zuiverheid.

Modieuze diamanten oorbellen

Gouden oorbellen zijn moderne en trendy accessoires, verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, zoals cirkelvormige schakels die hangen tot op de schouder, abstracte bogen in helder geelgoud en zilveren symmetrische designs met getextureerde afwerking. Deze ontwerpen maken elke outfit spannender en zijn ideaal voor de moderne vrouw.

Ontwerpen met Diamanten

Diamanten oorbellen met druppelvorm hebben vaak een rechte of gebogen vorm ingelegd met kleine steentjes. Een populaire diamanten oorbellen stijl is de "journey" oorbel, waarbij elke diamant steeds groter wordt langs de curve van het sieraad. Andere diamanten oorbellen zijn voorzien van diamanten die zijn gezet in een ronde of vierkante vorm, of zijn gezet in schakels die richting de schouder vallen. Voor een optimale schittering raden wij het gebruik van diamanten met een kleurgraad niet lager dan I en een zuiverheid van minstens SI aan. Ringen Deze retro favorieten zijn weer in de mode en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan formaten en diktes. Grote, dunne oorringen hebben een jonge en trendy look, terwijl kleinere ringen een meer gereserveerd en elegant statement maken. Oorringen kunnen worden gemaakt met massief goud of worden bezet met diamanten en edelstenen om er een schittering aan te geven.

Gecertificeerde diamanten oorbellen

De vraag naar gecertificeerde diamanten oorbellen is toegenomen in de afgelopen jaren. Om een goede investering te garanderen, kunt u zelf twee passende losse diamanten kiezen die zijn gecertificeerd door een vertrouwd gemmologisch laboratorium zoals het HRD, IGI of GIA. Pas uw diamanten oorbellen aan naar uw eigen wensen door uw stenen te laten zetten in de zetting die u aanspreekt. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste diamanten oorbellen voor u!

Graag even wachten...