30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Diamanten oorstekers

Oorstekers of oorknopjes zijn geschikt voor vele gelegenheden, bovendien passen ze vrijwel iedere vrouw. Het zijn dan ook prachtige oorbellen voor jong en oud. Diamanten oorstekers vallen op dankzij de prachtige fonkeling en schittering: een of meerdere diamanten zijn mooi verwerkt in de oorbellen. Wanneer u ze ook draagt, de oorstekers weten altijd licht te vangen en dit schitterend te weerkaatsen. Dit is dan ook het perfecte sieraad om cadeau te krijgen of te geven.

Diamanten oorstekers

Witgouden diamanten oorbellen

Kijkt u naar diamanten oorbellen, diamanten oorstekers, dan valt op dat dit vaak in combinatie met witgoud is. Het weerkaatsende licht van het witgoud vormt de perfecte combinatie met een of meerdere diamanten. Witgoud komt in de natuur niet voor maar is een product dat ontstaat vanuit geelgoud. Hiervoor wordt een extra legering toegevoegd aan het geelgoud, waardoor de witte kleur ontstaat. Vanwege dit extra arbeidsproces is witgoud duurder dan geelgoud.

 

Diamanten staan bekend om hun lichtspel en lichtweerkaatsing, dit hangt af van onder andere de slijpvorm. Vaak wordt er gekozen voor de briljant slijpvorm met 58 facetten. Hierdoor weerkaatst het licht recht naar boven, wat het mooiste resultaat geeft. Ruim 75% van alle diamanten in de handel hebben een ronde briljant slijpvorm. Deze slijpvorm komt u dan ook veel tegen bij de diamanten oorstekers.

 

Diamanten oorbellen, bepaal de kleur

Niet alleen met betrekking tot het goud heeft u een keuze, ook wat betreft de diamanten zelf. Geheel kleurloze diamanten weerkaatsen het licht schitterend. Daarnaast zijn er bijna geheel kleurloze diamanten, die goedkoper maar nog steeds van een uitstekende kwaliteit zijn. Deze diamanten vindt u vaak in diamanten oorstekers van diamanten Deals, zodat u een duidelijke vergelijking kunt maken.

 

Wist u dat ook de zuiverheidsgraad een rol speelt? Er komen altijd een aantal insluitsels in diamanten voor, dit ontstaat tijdens het natuurlijke vormingsproces. Geheel zuivere diamanten zijn zeer zeldzaam en bijna niet te betalen. Kies daarom liever voor diamanten met een aantal kleine imperfecties, die met een loep niet tot nauwelijks zichtbaar zijn.

 

Diamanten oorstekers online kopen

Steeds vaker kunt u diamanten oorstekers online kopen. Maak een goede vergelijking tussen de diamanten oorknoppen. Bij DiamantenDeals zijn alle sieraden voorzien van certificaat, zodat u zeker weet dat u ook de beloofde kwaliteit koopt. Met de laagste prijsgarantie en terugkoopgarantie bent u verzekerd van een uitstekende service.

Graag even wachten...