30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Diamanten verlovingsring kopen die bij U past

Bij een verloving hoort een diamanten verlovingsring. Dit is uiteraard geen regel, maar veel mensen kiezen er toch voor. De diamanten verlovingsring schittert aan uw ringvinger en aan die van uw geliefde. Hiermee laten jullie aan de buitenwereld zien dat jullie binnenkort gaan trouwen. Wist u dat een verlovingsring later ook gebruikt kan worden als trouwring? Zo hoeft u niet weer een andere ring te kopen. Waar u voor kiest, hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Belangrijk is dat u een diamanten verlovingsring koopt die bij u past. U kan deze alleen uitzoeken, maar ook samen met uw aanstaande. Bedenk eerst welke diamant uw voorkeur heeft.  Verlovingsring aan welke hand wordt deze gedragen?

Vaak is de met diamanten gezette verlovingsring voorzien van een solitair gezette edelsteen. Dit betekent dat er een fonkelende diamant bovenop de ring is gezet. Hier valt u zeker mee op. Daarnaast zijn er ook ringen met meerdere zijstenen. De schittering komt van alle kanten. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Bespreek dit samen met uw partner, of probeer erachter te komen welke diamanten verlovingsring hij of zij het mooiste vindt. Want een verlovingsring als verrassing, dat is wel heel bijzonder.

Diamanten verlovingsring

Briljant geslepen diamanten verlovingsring

Gaat u naar diamanten kijken, dan zult u zien dat hier veel keus in is. De slijpvorm is erg belangrijk. Dit bepaalt niet direct de waarde, maar wel de schittering. Bovendien hangt dit ook van uw eigen smaak af. De meest gebruikte slijpvorm is de briljant geslepen diamant. Hierdoor ontstaan er 58 facetten. Het licht wordt direct naar boven weerkaatst. De briljant geslepen diamanten fonkelen het meest. Ze zeggen wel eens, een knots van een verlovingsring. Dat bereikt u met de diamanten verlovingsring.

 

Hoe vraagt u uw partner ten huwelijk?

Een verloving is de periode die voorafgaat aan het echte huwelijk. Jullie hebben plannen gemaakt om te gaan trouwen. Met een verloving wordt dit aan de buitenwereld getoond. Een verloving kan beginnen met een huwelijksaanzoek. Bent u van plan om dit te doen, zorg dan dat u de diamanten ring tijdig in huis heeft. Wanneer deze als verrassing bedoeld is, leen dan een bestaande ring van uw partner. Hier kunt u de juiste maat uit halen. Weet u niet hoe dit moet, neem dan contact op met DiamantenDeals. We helpen u met het uitzoeken van de juiste verlovingsring witgoud, geel goud of rosegoud.

Een huwelijksaanzoek moet bijzonder zijn. Dit kan plaatsvinden, maar ook in een andere omgeving. Zoek een bijzonder moment uit en bereid het huwelijksaanzoek goed voor. Soms heeft u hier de hulp van anderen bij nodig. De diamanten verlovingsring draagt u in een doosje bij u. Toon deze wanneer u uw partner ten huwelijk vraagt. Wij wensen jullie heel veel geluk samen.

Verlovingsring solitaire gezet

Graag even wachten...