30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Edelmetaal bezet met diamanten bij DiamantenDeals. Alle edelmetalen sieraden met diamant tegen de laagste prijsgarantie!

Bij DiamantenDeals gebruiken we de hoogste kwaliteit edelmetalen, gewonnen uit de aarde en door deskundige ambachtslieden zorgvuldig gesmeed tot premium ringen, kettingen, hangers en oorbellen. Goud, platina en zilver zijn de meest gebruikte soorten, andere metalen zoals palladium en wolfraam worden steeds populairder.

Edelmetalen gebruikt in sieraden

Goud

Goud

Goud is het meest populaire metaal voor sieraden en geeft een tijdloze, klassieke schoonheid aan verlovingsringen. Zuiver goud wordt gecombineerd met andere metalen om een hardere, meer duurzame legering te creëren en om de kleur aan te passen naar meer witte, rosé, of gele tinten. Bij DiamantenDeals gebruiken we alleen 18K en 14K goud in onze sieraden en verlovingsringen. Hiermee bieden we onze klanten sieraden die zijn gemaakt met behulp van de meest aanbevolen zuiverheden.

Meer informatie over Goud.

Platina

Platina is hypoallergeen en is vier keer duurzamer dan goud. Het zilver witte oppervlak is visueel vergelijkbaar met wit goud, maar het is merkbaar zwaarder. Consumenten kunnen verwachten twee keer meer te betalen voor een platina ring dan ze zouden doen voor de gouden tegenhanger. Bij DiamantenDeals zijn al onze platina ringen gemarkeerd met een 950 zuiverheid (95% zuiver), de hoogste kwaliteit platina beschikbaar.

Meer informatie over Platina. 

Platina

Palladium

 

Palladium

Palladium wordt beschouwd als een slimmer, lichter alternatief voor platina heeft daarom immense populariteit opgedaan als metaal voor sieraden voor zowel vrouwen als mannen. Palladium is een edelmetaal dat een gelijkenis met platina heeft, zonder de hoge prijs of het zware gewicht. Andere positieve eigenschappen van palladium zijn dat het hypoallergeen is en bestand tegen aanslag veroorzaakt door langdurige slijtage.

Meer informatie over Palladium.

Zilver

Zilver is een zacht metaal met een witte kleur en een glanzende afwerking. Het is een bijproduct van de raffinage van goud, koper, lood en zink. Aanvankelijk werd zilver gezien als waardevoller dan goud, maar het is nu aanzienlijk goedkoper dan andere edelmetalen. De mooiste sterling zilveren sieraden zijn van een zuiverheid van .925, wat een verhouding van 92,5% puur zilver en 7,5% van andere gelegeerde metalen aangeeft. Zilver met minder dan 92,5% puur zilver wordt niet beschouwd sterling.

 

Meer informatie over Zilver.

Zilver

Kobalt

Kobalt

Onlangs is kobalt steeds populairder geworden als materiaal voor trouwringen vanwege zijn duurzaamheid, zilverachtig-witte glans, hypoallergene eigenschappen en betaalbare prijskaartje. Het is perfect voor een actieve levensstijl en wordt daarom meestal gebruikt in (trouw)ringen voor mannen. Kobalt bevat een specifieke mix van legeringen voor een mooie en duurzame glans.

Wolfraam

Wolfraam

Sieraden van Wolfraam zijn een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en de lange levensduur. Wolfraam wordt gecombineerd met koolstof en andere elementen om een legering te vormen die 10 keer harder is dan goud. Wanneer Wolfraam professioneel gepolijst is, heeft het een hoge, langdurige glans en is het krasbestendiger dan andere edelmetalen

Titanium

Titanium

Titanium heeft een kleur die vergelijkbaar is met die van platina. Het is een zilvergrijs metaal dat ongelooflijke kracht heeft zonder een hoge dichtheid of gewicht. Het is 100% hypoallergeen en daarom ideaal voor mensen met een allergie of gevoelige huid. Hoewel licht van gewicht, zijn titanium sieraden beter bestand tegen buigen en krassen wanneer deze worden vergeleken met sieraden die zijn gemaakt van andere metalen.

Roestvrij staal

Roestvrij Staal

Hoewel het niet een traditionele keuze is voor juwelen wordt roestvrij staal steeds vaker gebruikt voor mannenringen, kettingen en armbanden. De solide duurzaamheid, hypoallergene eigenschappen en zilver witte kleur dragen hieraan bij. Perfect voor mensen met een beperkt budget omdat roestvrij staal aanzienlijk goedkoper is dan andere metalen.

Voor edelmetalen sieraden met diamanten bent u bij DiamantenDeals aan het juiste adres. Wij kunnen alles maken met de laagste prijsgarantie. Bekijk nu onze collectie edelmetalen sieraden met diamanten, bij vragen kunt u ons mailen of bellen.

Graag even wachten...