30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Garantie & Klachten | Diamanten Sieraden

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@webwinkelkeur.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Garantie Diamanten Sieraden

DiamantenDeals heeft zich toegewijd aan het leveren van hoge kwaliteit diamanten en juwelen met een hoogwaardige service. Achter elk van onze producten staat een klantvriendelijk beleid dat is ontworpen om uw tevredenheid te garanderen en ervoor te zorgen dat DiamantenDeals uw vaste en favoriete juwelier wordt.

Levenslange Garantie

Bij DiamantenDeals onderwerpen we elke van onze producten aan strenge kwaliteitseisen. Elk stuk wordt in onze faciliteiten geproduceerd met alleen de meest hoogwaardige materialen en het beste vakmanschap. We inspecteren elk artikel zorgvuldig om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze strenge criteria, alvorens we het naar u verzenden.

In het zeldzame geval dat u een onvolkomenheid of defect vindt, nodigen wij u uit om het artikel terug te sturen naar DiamantenDeals waar het door één van onze meesterjuweliers wordt geïnspecteerd. Als wordt bepaald dat het defect tijdens het productieproces heeft plaatsgevonden, vervangen of repareren we het artikel zonder kosten. Het is aan DiamantenDeals te bepalen of de schade is ontstaan als gevolg van normale slijtage, zo ja repareren wij het product tegen kostprijs. DiamantenDeals geeft geen garantie voor het werk van een andere juwelier (Let op: wij vervangen geen beschadigde of verloren diamanten en edelstenen uit ringen of zettingen).

Wanneer u een ring of ander sieraad terugstuurt naar DiamantenDeals voor onderhoud of reparatie, vult u dan alstublieft het klantgegevensformulier in en stuur alle pakketten naar het volgende adres:

DiamantenDeals Repair
Leenderweg 38
5615 AA, Eindhoven

Diamant Upgrades

Als u een gecertificeerde losse diamant koopt van DiamantenDeals, kan de steen worden opgewaardeerd tot een diamant van ten minste tweemaal de waarde van het origineel. U ontvangt een volledige teruggave van de prijs van de oorspronkelijke diamant minus 15% herbevoorradingskosten, toegepast op de prijs van de diamant met de hoogste waarde. Ons upgrade beleid is alleen van toepassing op onbeschadigde diamanten die door DiamantenDeals goedgekeurd zijn voor opwaardering, vergezeld van het originele diamant sortering rapport.

DiamantenDeals Verzorging & Onderhoud

Wij geloven dat professioneel onderhoud van sieraden van essentieel belang is om de schoonheid en duurzaamheid van het product te behouden. Bij DiamantenDeals bieden wij twee keer per jaar gratis schoonmaak van het sieraad en controle van zetpoten aan voor zo lang als u eigenaar bent van uw product. Onze uitgebreide service omvat grondige reiniging en polijsten, rhodineren (van witte metalen), en controle op losse zettingen om diamanten of edelstenen weer goed vast te zetten (verzekeringskosten voor retourzending zijn van toepassing). Voor meer informatie over deze gratis service neemt u contact op met een DiamantenDeals diamanten- en juwelenexpert.

Sieradenverzekering

Elk product van DiamantenDeals wordt geleverd met een gratis gemmologische beoordeling door een meestergemmoloog. Dit ondertekende en gecertificeerde document kan aan uw verzekeringsmaatschappij worden verstrekt om de vervangingswaarde van uw diamant of juwelen te controleren. We bieden ook kosteloze hertaxaties aan om de mettertijd stijgende waarde van uw artikel opnieuw te beoordelen.

Het is raadzaam om uw diamant of sieraad te verzekeren als onderdeel van uw inboedelverzekering. Indien u uw sieraad verliest of als het wordt gestolen, komt u in aanmerking voor restitutie van de getaxeerde waarde. Als uw bestaande polis geen sieraden dekt of als u nog geen verzekering heeft, kunt u er een afsluiten bij een gespecialiseerde sieraden verzekeraar.

Inkoop van Diamanten

Onze deskundige gemmologen stellen graag een aankoopofferte op voor elke gecertificeerde losse diamant, ongeacht waar deze is gekocht. Neem contact op met een DiamantenDeals diamanten- en juwelenexpert via 040-212-1133 voor meer informatie.

 

Graag even wachten...