30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Goedkope trouwringen

Het huwelijk is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. U gaat trouwen met degene waar u de rest van uw leven mee wilt delen. Een goede voorbereiding is het halve werk. U begint dan ook ruim van tevoren met het organiseren van de bruiloft. Een belangrijk onderdeel hiervan is het uitzoeken van de trouwringen. Wij weten als geen ander hoe duur een bruiloft kan zijn. Daarom bieden we goedkope trouwringen. Toch zijn deze van een uitstekende kwaliteit. Zo hebben we 18 karaats witgouden ringen, bezet met de mooiste diamanten in ons assortiment. Dat is pas een goed begin van het huwelijk.

De witgouden trouwring is erg populair. De witte kleur staat ook prachtig in combinatie met een of meerdere diamanten. Dit geeft de mooiste schittering aan de diamant zelf. Omdat trouwring met diamant het vaakst worden gekozen, komt u automatisch bij de trouwring witgoud uit.

Goedkope trouwringen

De symbolische betekenis van trouwringen

Trouwring aan welke hand of vinger? Het gebruik van trouwringen is echt niet nieuw. De oude Grieken deden het al. De ring is rond, zonder begin en einde. Dat is precies wat we het huwelijk ook mee willen geven. Waarom dragen we de ring aan de ringvinger? Het lijkt heel normaal, maar er gaat wel een betekenis achter schuil. Ruim 300 jaar voor onze jaartelling hadden de Egyptenaren een bijzondere gedachte. Een ader liep vanuit de vierde vinger van de hand direct naar het hart toe. Deze ader noemden ze vena amori. In het Nederlands vertaald betekent dit de ader der liefde. Door een ring om de vierde vinger te dragen, stond deze rechtstreeks in verbinding met het hart. Wie ging trouwen, droeg zijn grote liefde dan ook altijd bezig. Het huwelijk kon niet misgaan.

 

Goedkope trouwringen uitkiezen

Samen hebben jullie de beslissing gemaakt om te gaan trouwen. Hier horen natuurlijk trouwringen bij. U kunt deze alleen of samen met uw partner uitzoeken. Over het algemeen doen stelletjes dit samen. Dit in tegenstelling tot de verlovingsringen. Vaak draagt alleen de vrouw een verlovingsring, uitgezocht door de man. Diamanten Deals heeft een ruime keuze aan goedkope trouwringen. Onze ringen zijn van een uitstekende kwaliteit en bezet met de mooiste diamanten. We werken alleen met 100% onbehandelde natuurlijke diamanten. We vinden kwaliteit erg belangrijk, deze mag u van ons dan ook verwachten. Er is veel zorg en aandacht besteed aan onze trouwringen. Dit ziet u dan ook zeker terug in het ontwerp.

De waarde van diamanten wordt aan de hand van 4 factoren bepaald. Dit is het gewicht van de diamant, de kleur, de zuiverheid en de slijpvorm. Het kan moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. U wilt goedkope trouwringen en toch een uitstekende kwaliteit. Daarom zetten we een aantal tips voor u op een rij. Zo bent u in staat om de beste keuze te maken.

Goedkope trouwringen uitkiezen

Kwaliteit goedkope trouwringen

Bepaal zelf de kwaliteit van goedkope trouwringen

Het gewicht van diamanten wordt uitgedrukt in karaat. Een karaat staat gelijk aan 0.2 gram. Grotere diamanten zijn zeldzamer en daardoor kostbaarder. Een diamant van 1 karaat is meer waard dan twee kleine diamanten van 0.5 karaat. Dit is ook de reden waarom mensen voor een solitair gezette grote diamant kiezen. Zoekt u goedkope trouwringen, let dan zeker op het karaat. Dit bepaalt voor een groot gedeelte de prijs.

De kleur speelt ook mee. Geheel kleurloze diamanten zijn het duurst. Deze worden aangeduid met de kleur D of top Wesselton. Hieronder komen de kleuren E, F, G en H. Deze worden ook wel aangeduid met white en liggen dicht tegen het kleurloze aan. Wilt u graag goedkope trouwringen, kies dan voor diamanten met de kleur F, G of H. Deze zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een prachtige schittering. Bovendien zijn ze een stuk goedkoper dan diamanten met de kleur D.

De zuiverheidsgraad wordt beoordeeld met een vergrootglas. Hierbij wordt de vergrotingsfactor 10 gebruikt. Een diamant is zelden geheel zuiver. Er zijn altijd wel insluitsels aanwezig. De hoogste zuiverheidsgraad is ook de duurste. Een lagere zuiverheidsgraad wil niet zeggen dat deze diamant niet mooi is. Kleine interne of externe imperfecties zijn moeilijk waarneembaar bij een zuiverheidsgraad VVS1 en VVS2. Ook de zuiverheidsgraad VS1 en VS2 is van een zeer goede kwaliteit. Hiermee koopt u goedkopere diamanten zonder dat de kwaliteit hard achteruit gaat. Diamanten met een lage zuiverheidsgraad zijn niet aan te bevelen. Bij Diamanten Deals vindt u de beste zuiverheidsgraad tegen voordelige prijzen.

De slijpvorm is ook belangrijk, hoewel deze niet direct de waarde bepaalt. De briljant geslepen diamant wordt het vaakst voor de trouwring gebruikt. Hierdoor ontstaat er een prachtige schittering. Voor onze goedkope trouwringen maken we gebruik van deze slijpvorm. We willen immers dat u niet alleen op uw trouwdag schittert, maar de rest van uw leven.

Graag even wachten...