30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Gouden creolen

Gaat u naar oorbellen kijken, dan zult u merken dat hier een ruime keus in is. Zo zijn er hangers, knoppen, oorringen en creolen. Gouden creolen zijn kleine ringetjes voor het oor. Deze sieraden zijn al eeuwenlang erg populair bij vrouwen uit verschillende culturen. Prachtige creolen voor de bijzondere vrouw, leuk om te krijgen of te geven. Deze oorringen worden met trots gedragen, en dat mag ook. De mooiste creolen zijn voorzien van een of meerdere diamanten. Deze edelstenen zijn zeldzaam en kostbaar tegelijk, het ultieme cadeau voor uzelf of een bijzondere vrouw.

Gouden creolen

 

18 karaats gouden creolen

Het is vaak moeilijk om een keuze te maken met betrekking tot het karaats goud. Het vaakst wordt gekozen voor 18 karaats gouden creolen, en wij leggen uit waarom dit is. 24 karaats goud is puur goud, maar ook te zacht om tot sieraden te verwerken. Hierdoor kunnen er snel krassen ontstaan, en dat wilt u niet. Gouden oorringen van 14 karaat of nog minder worden ook veel verkocht, maar zijn niet zo kostbaar en bijzonder. Bij ons vindt u de mooiste gouden sieraden die voor 75% uit fijngoud bestaan, ook wel aangeduid met 18 karaats goud.

 

De mooiste diamanten oorbellen

Gouden creolen bezet met diamanten, daar wil iedere vrouw mee gezien worden. Dit is dan ook een prachtig cadeau voor een huwelijk, jubileum of bijzondere gebeurtenis. Mooie sieraden om tijdens een avondje uit te dragen, zodat u of uw partner zich op en top vrouw voelt.

 

De meeste sieraden zijn voorzien van briljant geslepen diamanten. Door deze slijpvorm ontstaan er 58 facetten, wat het licht recht naar boven weerkaatst. Hierdoor ontstaat er een lichtspel dat voor een prachtige schittering zorgt. Sieraden met deze diamanten zijn van hoge waarde, vooral wanneer u op de kleurgraad en zuiverheidsgraad let.

 

Kunt u geen keuze maken, dan voorzien wij u graag van advies. DiamantenDeals heeft een ruime ervaring op het gebied van gouden creolen, diamanten oorbellen en andere sieraden. We gebruiken diamanten van een hoge kwaliteit, dit allemaal tegen betaalbare prijzen. Onze diamanten sieraden zijn voorzien van certificaat. Hiermee beloven we de kwaliteit die u koopt. Gouden oorringen voor een bijzondere gelegenheid of voor elke dag, u vindt het bij DiamantenDeals.

 

Graag even wachten...