30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Gratis Verzending

DiamantenDeals biedt gratis verzending bij elke bestelling. Elke zending wordt veilig verpakt, volledig verzekerd en bezorgd door alleen de meest gerenommeerde en betrouwbare koeriersdiensten.

Verzendmethoden

Bestellingen Verzendmethoden Kosten
Nederlandse Bestellingen PostNL / Mikropakket Gratis
Internationale Bestellingen PostNL / UPS / FedEX Gratis
Alle bestellingen Levering op zaterdag Gratis

 

Wij bieden ook een aantal handige gespecialiseerde diensten met bezorging van cadeau’s op een alternatief adres en het verzenden van een pakket naar een ophaalpunt van de koerierdienst.

Ondertekening Vereist / aangetekend met Track en Trace code

Om de veiligheid van uw bestelling te waarborgen, is een handtekening van een volwassene op het moment van levering vereist, ongeacht welke afspraken u mogelijk heeft met de betreffende koerier. Onze dubbel verpakte pakketten zijn volledig verzekerd tot aan de levering op het bezorgadres. Om ervoor te zorgen dat er iemand beschikbaar is om te tekenen voor uw pakket wordt er bovendien een e-mail bericht gestuurd met de melding dat het pakket is verzonden en een Track en Trace code zodat u online kunt zien waar uw pakket zich bevindt en wanneer deze wordt aangeboden.

Verzending naar een Alternatief Adres

DiamantenDeals begrijpt dat er tijden kunnen zijn waarop u niet beschikbaar bent om een pakket thuis in ontvangst te nemen of misschien wilt u een geschenk rechtstreeks naar de ontvanger laten versturen. In dergelijke gevallen neemt u simpelweg contact op met uw creditcardmaatschappij of bank om een alternatief adres aan uw account toe te voegen. Deze veiligheidsmaatregel beschermt onze klanten tegen fraude en zal de verzending versnellen. 

Verzending naar Pick-Up Locatie / ophaalpunt van Koerierdienst

Als u het wenst, kunnen wij uw pakket verzenden naar een ophaalpunt bij u in de buurt, zodat u het kunt ophalen wanneer u dat uitkomt. Voor uw veiligheid zijn handtekening en identiteitsbewijs nodig om uw bestelling op te halen. Om uw pakket te laten verzenden naar een ophaalpunt of om erachter te komen welk ophaalpunt zich het dichtst bij u in de buurt bevindt, neemt u contact op met een DiamantenDeals vertegenwoordiger via tel. 040 212 1133.

Internationale Bestellingen

Internationale bestellingen worden verzonden via PostNL / UPS / FedEX. Bestellingen die worden verzonden naar locaties buiten de Nederland zijn onderworpen aan alle douaneformaliteiten, invoerrechten en belastingen opgelegd door het land van invoer. Om ons volledige beleid inzake internationale orders in te zien, inclusief een lijst van de landen waarnaar wij verzenden, klik hier.

Postbusadressen

DiamantenDeals vraagt voor elke bestelling een fysiek adres en verzendt niet naar postbusadressen.

Verpakking van Diamanten en Juwelen

Elk artikel verzonden door DiamantenDeals wordt prachtig verpakt, vergezeld van alle bijbehorende documenten inclusief sieraad certificaat en/of diamant certificaat (indien van toepassing). Voor meer informatie of om monsters van onze verpakkingen te bekijken, klik hier.

Neem gerust contact op voor meer informatie over ons verzendingsbeleid of een van onze bezorgdiensten via telefoonnummer 040-212 1133.

Graag even wachten...