30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Losse diamant kopen

Bij ons kunt u gecertificeerde diamanten kopen in alle karaat gewichten en kwaliteiten tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij hebben hieronder meer dan + 7000 diamanten in onze shop waar u uit kunt kiezen. U kunt makkelijk een selectie maken naar wens en een diamant selecteren waar uw interesse naar uit gaat. Met een druk op de knop kunt u dit ons laten weten waarop wij u een offerte toe laten komen met onze scherpste prijs. Dit alles is vrijblijvend en kosteloos. Wilt u advies of heeft u vragen dan kunt u gerust met ons contact opnemen. Onze diamantairs kunnen al uw vragen professioneel beantwoorden.

Het aankopen van losse diamanten is een zinvolle investering. De interesse in losse diamanten is de laatste jaren sterk toegenomen. Bij de aankoop hiervan is het belangrijk om over voldoende kennis en ervaring te beschikken. Alle diamanten bij DiamantenDeals zijn voorzien van officieel diamanten certificaat en waardebepaling. Ook informeren wij u graag over karaatgewicht en kwaliteit van verschillende diamanten.

Diamanten kopen Antwerpen

Antwerpen is een belangrijke handelsstad met betrekking tot diamanten. Zowel ruwe als geslepen diamanten worden vanuit Antwerpen verhandeld. Ruim 80% van alle losse diamanten komen minimaal één keer in Antwerpen terecht. Wilt u graag diamanten kopen in Antwerpen maar is dit te ver voor u? Diamanten Deals heeft een ruim aanbod losse diamanten uit Antwerpen, deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Kies uit 10 klassieke diamantvormen

Diamanten kopen is een goede investering voor de toekomst. In tijden van crisis verliest geld zijn waarde, edelstenen als diamanten blijven altijd waardevol. De prijs van losse diamanten wordt bepaald door de slijpvorm, kleur en zuiverheid. Het gewicht van de diamant wordt uitgedrukt in karaatgewicht oftewel karaat.

 

We hebben 10 klassieke diamantvormen in ons assortiment. Hierbij heeft u de keuze uit Rond, Princess of Emerald. Ook bieden we andere diamantvormen zoals Marquise of Heart. Laat uw persoonlijke smaak meespelen, dit is vooral belangrijk wanneer u losse diamanten ten behoeve van sieraden aankoopt.

 

Advies over kleur, zuiverheid en slijpkwaliteit

Losse diamanten kopen tegen een aantrekkelijke prijs? De diamant prijzen worden niet alleen bepaald door het gewicht maar ook door kleur, zuiverheid en slijpkwaliteit. Diamanten met kleurgraad D zijn volledig kleurloos, diamanten met kleurgraad Z vertonen een lichtgele kleur. We gaan alleen voor de beste kwaliteit en bieden u losse diamanten met een kleurgraad D tot en met M.

 

Gaat u voor de beste zuiverheid, dan kiest u voor Clarity IF. Hieronder volgen VVS1 en VVS2. Zuiverheid L1 staat voor diamanten met meerdere insluitsels, deze weerkaatsen het licht minder goed maar zijn wel goedkoper in aanschaf.

 

Maak uw keuze met betrekking tot cut en polish. Hier vindt u de opties Excellent, Very Good en Good.

 

Diamanten kopen met certificaat

Koop geen losse diamanten zonder certificaat, veelal is onduidelijk wat de waarde hiervan is. Al onze losse diamanten zijn gecertificeerd door een van de internationale diamant laboratoria. Met betrekking tot certificatie zijn er drie mogelijkheden:

 

  • GIA rapporten hebben een hoge betrouwbaarheid en integriteit. Ze hebben meerdere laboratoria verspreid over de wereld, de dichtstbijzijnde bevindt zich in Londen.
  • HRD certificatie staat voor beoordeling door het Diamond Lab van HRD Antwerpen. Een HRD certificaat verhoogt het vertrouwen voor zowel koper als verkoper.
  • IGI is een diamant laboratorium dat meerdere vestigingen wereldwijd heeft. Een IGI certificaat toont details over het item.

 

Gratis advies

Wilt u meer weten over de diamant kopen prijs of heeft u vragen over certificering? Neem vrijblijvend contact op met Diamanten Deals. Ons team zit voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen. Investeer in losse diamanten, we bieden u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Uw bestelling wordt verzekerd verzonden, we hanteren geen verzendkosten.

Graag even wachten...