30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Over ons

Onze passie

In de afgelopen jaren hebben we een reputatie opgebouwd als een toonaangevende producent van verlovingsringen en diamanten sieraden zoals diamanten ringen, diamanten tennis armbanden, diamanten oorbellen enzovoorts. Elk van onze diamanten zijn geselecteerd en gesorteerd door onze zelf. Onze diamanten sieraden worden vervaardigd door onze beste edelsmeden en vakmensen. Als u op zoek bent naar de beste diamanten voor de beste prijs en service in de mooiste sieraden dan bent u bij DiamantenDeals op het juiste adres. Wij geven u duidelijk en eerlijk advies, om ervoor te zorgen dat uw keuze uw persoonlijke stijl en smaak weerspiegelt.

 

Ondersteuning & Deskundige begeleiding

Ondersteuning & Deskundige begeleiding

Informatie is de sleutel om een goede keuze te kunnen maken. Wij denken graag met u mee en zoeken graag naar mogelijkheden om het maximale uit uw budget te halen.

Veilig winkelen

Veilig winkelen

Met een hoge standaard wat betreft beveiliging bieden wij bij DiamantenDeals een veilige en betrouwbare winkelervaring. Met de zekerheid van Stichting WebwinkelKeur.

Snelle verzending en bezorging

Snelle verzending en bezorging

Bezorging is altijd gratis, en wij werken onvermoeibaar om elke bestelling zo snel en goed mogelijk af te ronden. Alles zendingen zijn 100% verzekerd.

Levenslange garantie

20 jaar Productgarantie

Onze sieraden zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. Onze garantie ondersteunt dit.

Levenslange taxatie

Beste prijs/kwaliteit

Als juwelier van uw keuze bieden wij u de beste prijs/kwaliteit wat betreft, diamanten, sieraden en service.

Levenslange upgrades

Inruil altijd mogelijk

Geïnteresseerd in het inruilen van uw diamanten sieraden voor een speciale gelegenheid? Alle diamanten sieraden die u koopt kunnen worden opgewaardeerd naar een andere diamanten sieraad van uw keuze.

 

Uitzonderlijke Waarde Diamant

Onze Passie: kwaliteit en klantervaring

Wij zetten ons volledig in voor de kwaliteit van onze producten en uw klantervaring. We spenderen veel energie om ervoor te zorgen dat elk product perfect is vormgegeven en een leven lang mee gaat, en we zijn continu op zoek naar verbeteringen en manieren om nog betere service te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

 

Diamanten sieraden assortiment voor elk budget

Als uw persoonlijke juwelier is het ons doel om ervoor te zorgen dat wehet maximale halen uit uw budget, en onze toegang tot duizenden losse diamanten zorgt ervoor dat u altijd uw perfecte steen zult vinden. Van verlovingsringen tot trouwringen tot diamanten ringen en diamanten oorbellen, we hebben een breed scala aan diamanten sieraden en zettingen om uit te kiezen. Als er iets is wat u aangepast wilt hebben bij een bestaand model dan kunt u dat te kennen geven. Onze edelsmeden houden wel van een uitdaging.

Sieradenassortiment
 
Hoogste kwaliteit ringen

Hoogste kwaliteit diamanten sieraden

Na  jaren in de diamanten en juwelen industrie hebben we een team van deskundige gemmologen, ontwerpers en vakmensen bij elkaar gebracht. Elke diamant die wij zetten en elke ring die wij maken, wordt gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen om te garanderen dat uw sieraden een leven lang meegaan.

 

Wij gebruiken uitsluitend Conflictvrije Diamanten

Wij zorgen ervoor dat elke DiamantenDeals diamant wordt gewonnen en verwerkt volgens de hoogste ethische normen, in overeenstemming met de door de overheid voorgeschreven richtlijnen. Wij onderhouden relaties met enkel legitieme, gereguleerde diamantleveranciers, en volgen een zero-tolerance beleid tegen conflictdiamanten.

Conflictvrije Diamanten
 

Gepersonaliseerde Diamanten Ringen

Uitzonderlijke Waarde

Wij zijn producent en groothandel in diamant, goud en sieraden. Hier zit onze kennis en hier blinken wij in uit. Ons bedrijfsmodel heeft zich ontwikkeld om te kunnen leveren aan het grote publiek, maar onze inzet voor grote waarde blijft hetzelfde. Bij DiamantenDeals vindt u de perfecte combinatie van waarde en kwaliteit voor de beste prijs.

Graag even wachten...