30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Over ons

Onze passie

In de afgelopen jaren hebben we een reputatie opgebouwd als een toonaangevende retailer van verlovingsringen en diamanten sieraden zoals diamanten ringen, diamanten armbanden, diamanten oorbellen enzovoorts. Elk van onze diamanten zijn geselecteerd door onze gemmologen en onze diamanten sieraden worden vervaardigd door onze beste edelsmeden. Als u op zoek bent naar het perfecte diamanten sieraad dan bent u bij DiamantenDeals in goede handen. Wij begeleiden u door het proces met duidelijk en eerlijk advies, om ervoor te zorgen dat uw keuze uw persoonlijke stijl en smaak weerspiegelt.

 

Ondersteuning & Deskundige begeleiding

Ondersteuning & Deskundige begeleiding

Informatie is de sleutel om een goede keuze te kunnen maken. Onze Diamanten- en sieradenexperts zijn hier om u te begeleiden bij elke stap met onpartijdig advies.

Veilig winkelen

Veilig winkelen

Met een hoge standaard wat betreft beveiliging bieden wij bij DiamantenDeals een veilige en betrouwbare winkelervaring.

Snelle verzending en bezorging

Snelle verzending en bezorging

Bezorging is altijd gratis, en wij werken onvermoeibaar om elke bestelling zo snel en goed mogelijk af te ronden.

Levenslange garantie

Levenslange garantie

Onze sieraden zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. Onze garantie ondersteunt dit.

Levenslange taxatie

Levenslange taxatie

Als juwelier van uw keuze, kunnen we u regelmatige taxaties bieden om u op de hoogte te houden van de waarde van elk artikel dat u heeft gekocht bij DiamantenDeals, ongeacht hoe lang geleden u de aankoop gedaan heeft.

Levenslange upgrades

Levenslange upgrades

Geïnteresseerd in het upgraden van uw diamant voor een speciale gelegenheid? Elke losse diamant die u koopt kan worden opgewaardeerd naar een grotere diamant van uw keuze.

 

Uitzonderlijke Waarde Diamant

Onze Passie: kwaliteit en klantervaring

Wij zetten ons volledig in voor de kwaliteit van onze producten en uw klantervaring. We spenderen veel energie om ervoor te zorgen dat elk product perfect is vormgegeven en een leven lang mee gaat, en we zijn continu op zoek naar verbeteringen en manieren om nog betere service te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

 

Diamanten sieraden assortiment

Als uw persoonlijke juwelier is het ons doel om ervoor te zorgen dat we alles hebben wat u nodig heeft, en onze toegang tot duizenden losse diamanten zorgt ervoor dat u altijd uw perfecte steen zult vinden. Van verlovingsringen tot trouwringen tot diamanten ringen en diamanten oorbellen, we hebben een breed scala aan diamanten sieraden en zettingen om uit te kiezen. Als er iets is wat u aangepast wilt hebben bij een bestaand model dan kunt u dat te kennen geven. Onze edelsmeden houden wel van een uitdaging.

Sieradenassortiment
 
Hoogste kwaliteit ringen

Hoogste kwaliteit diamanten sieraden

Na  jaren in de diamanten en juwelen industrie hebben we een team van deskundige gemmologen, ontwerpers en ambachtslieden bij elkaar gebracht. Elke diamant die we zetten en elke ring die maken, wordt gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen om te garanderen dat uw sieraden een leven lang meegaan.

 

Conflictvrije Diamanten

Wij zorgen ervoor dat elke DiamantenDeals diamant wordt gewonnen en verwerkt volgens de hoogste ethische normen, in overeenstemming met de door de overheid voorgeschreven richtlijnen. We onderhouden relaties met enkel legitieme, gereguleerde diamantleveranciers, en volgen een zero-tolerance beleid tegen conflictdiamanten.

Conflictvrije Diamanten
 

Gepersonaliseerde Diamanten Ringen

Uitzonderlijke Waarde

Ons bedrijf werd geboren als groothandel in diamant, goud en sieraden. Hier zit onze kennis en hier blinken we in uit. Ons bedrijfsmodel heeft zich ontwikkeld om te kunnen leveren aan het grote publiek, maar onze inzet voor grote waarde blijft hetzelfde. Bij DiamantenDeals vindt u de perfecte combinatie van waarde en kwaliteit.

Graag even wachten...