30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Ruilen en Retourneren

Wij doen er alles aan om u goed te informeren over onze artikelen, zodat alles aan uw verwachtingen voldoet. Bent u onverhoopt toch niet tevreden, dan kunt u zonder opgaaf van rede binnen 14 dagen na ontvangst de retourzending per mail aanmelden. Vervolgens heeft u nog 14 dagen om de retourzending te versturen naar het volgende adres;  

DiamantenDeals
Leenderweg 38
5615AA Eindhoven
Nederland

*Om de veiligheid van uw kostbare zending te waarborgen, raden wij af om ‘DiamantenDeals’ op het etiket of op de buitenkant van de doos te schrijven.

Gelieve ons hiervan van te voren op de hoogte te stellen d.m.v. een mail naar info@diamantendeals .nl
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de klant. Raadpleeg voor tarieven de website van uw vervoerder. Heeft u verzendkosten betaald voor de levering van uw bestelling, dan ontvangt u deze ook van ons retour op uw rekening. U betaald dus nooit 2x verzendkosten in geval van een retourzending.

In geval van een ruiling nemen wij de kosten voor het versturen van het vervangend artikel voor onze rekening. Laat ons per mail ook even weten tegen welk artikel u wenst te ruilen, dan kunnen wij deze alvast voor u reserveren. Ruilingen worden direct na ontvangst van de retourzending verwerkt, we proberen dezelfde dag nog het vervangend artikel naar u uit te sturen. U ontvangt een mailtje met track & trace code zodra we uw retourzending ontvangen hebben en de ruiling uitgestuurd is, zodat u weet wanneer u deze kunt verwachten.

Bij retourzendingen zullen wij altijd binnen 14 dagen nadat u de retourzending heeft aangemeld uw geld, d.w.z. het gehele betaalde aankoopbedrag incl. eventueel betaalde verzendkosten, terugstorten op dezelfde rekening waarmee u betaald heeft.

Wij willen u vriendelijk verzoeken het onderstaand retourformulier te printen, in te vullen en samen met uw factuur met de retourzending mee te sturen. Een ruiling kunt u ook hierop aangeven;
Retourformulier downloaden

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden. 

Let op. Een retourzending zal niet worden geaccepteerd, als;

  • het artikel beschadigd is door ondeugdelijk verpakken 
  • het artikel gedragen en/of gebruikt en/of gewassen is
  • u zelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen
  • u de instructies niet heeft opgevolgd horende bij het artikel

U heeft 30 dagen bedenktijd op alle diamanten sieraden

Op al onze diamanten sieraden, verlovingsringen, diamanten ringen, diamanten oorbellen etc. is een 30 dagen geld terug garantie van toepassing. Als u niet volledig tevreden bent met uw aankoop kunt u deze simpelweg binnen 30 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling of vervanging, zonder vragen.

Retour instructies

Volg de onderstaande eenvoudige stappen om een product terug te sturen:

1.Bel voor een retourcode

U kunt een retourcode opvragen bij DiamantenDeals door te bellen naar 040 212 1133. U wordt gevraagd om aan te geven of u wil terugsturen, wil ruilen, wil vergroten of verkleinen, of tegoed wil voor uw geretourneerde product.

2.Pak uw product in

Verpak uw gekochte product en originele bijbehorende materialen (met inbegrip van de factuur en diamant certificaat en/of sieraden certificaat indien van toepassing) in een veilig afgesloten verzenddoos.

3.Verzend het pakket verzekerd en aangetekend

Stuur het pakket verzekerd en aangetekend terug naar:

DiamantenDeals
Leenderweg 38
5615 AA Eindhoven 

*Om de veiligheid van uw kostbare zending te waarborgen, raden wij af om ‘DiamantenDeals’ op het etiket of op de buitenkant van de doos te schrijven.

Verwerking van uw retournering

Teruggezonden producten moeten op ons kantoor arriveren binnen 30 dagen vanaf het moment dat een bestelling online of via de telefoon werd geplaatst. We accepteren geen geretourneerde artikelen die zonder de retourcode werden verstuurd, niet goed zijn verpakt, of onverzekerd zijn. Zonder het originele diamantcertificaat en/of sieraden certificaat (indien van toepassing) zal uw retourzending ongeldig worden verklaard. Alle geretourneerde artikelen zullen worden beoordeeld op eventuele schade, slijtage, aanpassing, gravering, zetting (gecertificeerde diamanten die los worden gekocht kunnen niet in een zetting worden geplaatst en terug worden gestuurd) of veranderingen in de maat (door een andere juwelier dan DiamantenDeals) die zich hebben voorgedaan nadat het item werd verzonden naar de klant. Als DiamantenDeals vaststelt dat een artikel op enigerlei wijze is veranderd, zal het artikel niet worden aanvaard voor retournering, en zal het worden teruggestuurd naar u zonder uitgifte van een tegoedbon.

Als een item wordt geaccepteerd voor retournering (of een bestelling wordt geannuleerd), zal DiamantenDeals een volledige terugbetaling, vervanging of tegoed uitgeven binnen 14 werkdagen. Betalingen via credit card zullen worden bijgeschreven op de rekening. Betalingen via overschrijvingen zullen worden teruggestort op uw rekening. Het ruilen van een artikel verlengt het oorspronkelijke retourbeleid niet; het vervangende artikel moet nog steeds worden geretourneerd binnen 30 dagen na de aankoop van het oorspronkelijke artikel.

Als u vragen heeft over ons retourbeleid of procedures, neem dan contact met ons op via 040 212 1133.

* DiamantenDeals is niet verantwoordelijk voor het verlies van of schade aan artikelen tijdens de retourzending.

30 Dagen Gratis Maat Aanpassen

Gratis binnen 30 dagen maat aanpassen

Elke ring gekocht via DiamantenDeals kan binnen 30 dagen vanaf de datum van aankoop teruggestuurd worden voor een gratis aanpassing van de maat (kosten voor retour zenden worden in rekening gebracht). Het aanpassen van de maat duurt ongeveer 10 - 15 werkdagen vanaf het moment dat de levering wordt ontvangen (als de maat is aangepast kan de ring niet meer worden omgeruild of worden geretourneerd). De ring meer dan één maat groter of kleiner laten maken wordt niet aanbevolen en kan extra werk vragen dat niet onder uw recht op gratis aanpassen valt. Houd er rekening mee dat diamanten Eternity ringen, een aantal gepersonaliseerde ontwerpen en sommige metalen niet aangepast kunnen worden

Bij het voor onderhoud of reparatie verzenden van een ring of sieraad terug naar DiamantenDeals kunt u het Klantgegevensformulier invullen en uw pakket versturen naar:

Diamantendeals
Leenderweg 38
5615AA Eindhoven 

* DiamantenDeals is niet verantwoordelijk voor het verlies van of schade aan artikelen tijdens de retourzending.

Graag even wachten...