30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Meest gebruikte Zettingen voor diamant! Gratis advies en alle diamanten sieraden met laagste prijsgarantie.

Onze meesterjuweliers maken gebruik van een verscheidenheid aan deskundige technieken voor zettingen om diamanten en edelstenen in fijne sieraden te bevestigen. Wanneer deze is gemaakt met precisie en vaardigheid, kan een specifieke zetting de schoonheid van een sieraad verbeteren en de uitstraling ervan transformeren. De klassieke vorkzetting geeft een diamant meer zichtbaarheid terwijl deze het metaal minder laat opvallen, terwijl de moderne kastzetting de illusie creëert van een grotere diamant en een dramatischer effect toevoegt.

Chatonzetting

Chatonzetting

In deze klassieke zetting grijpen twee zetpoten de diamant vast rond de kroon van de steen. Deze stijl minimaliseert de benodigde hoeveelheid metaal waardoor er meer licht door een diamant of edelsteen heen gaat. Ook wel bekend als de klauwzetting.

Chaton met Gedeelde Zetpoten

Een variatie op de klassieke chatonzetting waarbij zetpoten de diamant vastzetten rond de kroon van de steen. Deze stijl minimaliseert de benodigde hoeveelheid metaal waardoor er meer licht door een diamant of edelsteen heen gaat.

Railzettingen

Railzettingen

De diamanten of edelstenen zijn vastgezet tussen verticale metalen wanden waarmee een gladde gleuf wordt gecreëerd. In deze moderne zetting sluiten de stenen op elkaar aan zonder metaal ertussen. 

Alliance Zettingen

In deze veiligere variatie van de traditionele railzetting worden diamanten of edelstenen op hun plaats gehouden tussen verticale metalen wanden aan beide kanten van elke diamant.

Alliance Zettingen

Pavé Zettingen

Pavé Zettingen

Bij deze dramatisch elegante zetting worden diamanten of edelstenen laag en zeer dicht op een gezet met het gebruik van kleine kraaltjes. Het zal lijken of het oppervlak van de ring bezaaid is met stenen voor een schitterend effect.

Kastzettingen

Een metalen rand omringt een diamant of edelsteen ter hoogte van de gordel. Deze dramatische zetting kan de steen groter doen lijken. 

Kastzettingen

Voor diamanten zettingen bent u bij DiamantenDeals aan het juiste adres. Wij kunnen alles maken met de laagste prijsgarantie. Bekijk nu onze collectie met verschillende zettingen, bij vragen kunt u ons mailen bellen of mailen.

Graag even wachten...