30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Trouwringen, betaalbare diamanten ring van witgoud

Vroeger werd gedacht dat er vanuit de ringvinger een ader liep die rechtstreeks met het hart was verbonden. Een ring om deze vinger zorgde dan ook voor een verbinding tussen twee geliefden. Trouwringen kennen geen begin en geen einde, net als het idee achter het huwelijk. Om deze twee redenen worden trouwringen van oorsprong gedragen. Deze ringen staan voor de verbintenis tussen man en vrouw en moeten eeuwige trouw symboliseren. Er zijn ook oude volksverhalen over trouwringen. Zo mag de ring nooi...

Items 1-36 van 226

Aflopend sorteren
per pagina

Items 1-36 van 226

Aflopend sorteren
per pagina
t afgedaan worden en zal een vrouw haar man verliezen wanneer ze de trouwring kwijtraakt. Gelukkig zijn dit slecht oude mythen en kunt u uw trouwring dragen wanneer u dit wenst.

Aan de rechter- of linkerhand?

Veel aanstaande bruidsparen vragen zich af of de ringen aan de rechterhand of de linkerhand worden gedragen. Nederlandse katholieken dragen de trouwring aan de rechterhand, niet-gelovigen aan de linkerhand. Bij de verlovingsring is dit net andersom. Overigens maakt het tegenwoordig niet meer uit aan welke hand u de trouwring draagt. Belangrijker is dat deze comfortabel aanvoelt. Er zijn zelfs stellen die hun ringen elk aan een andere hand dragen. Wist u trouwens dat het per cultuur of geloof verschilt aan welke hand de ring wordt gedragen?

Trouwringen met diamanten

Van oorsprong bevatten trouwring met diamant één of meerdere fonkelende diamanten. Deze edelsteen is waardevol, net als het huwelijk. Tegenwoordig is er een ruime keus in verschillende soorten ringen, maar de ring bezet met diamantjes blijft nog steeds de meest populaire keus. Tijden veranderen, de trend van nu is over tien jaar weer anders. Trouwring diamant hoeven niet meer recht van vorm te zijn: ook sierlijke belijningen worden steeds vaker gezien. Diamant is het hardste natuurlijke materiaal dat we kennen. Voor trouwringen worden deze briljant geslepen: dit geeft de mooiste schittering. Er wordt gebruik gemaakt van diamanten met een hoge zuiverheidsgraad en kleur. Het huwelijk is perfect, dat moeten trouwringen ook zijn. Voor goedkope trouwringen bent u bij ons aan het goede adres. Trouwringen zijn er in witgoud, rose goud en geel goud.

Graag even wachten...