30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Trouwringen met diamanten tegen de laagste prijsgarantie bij DiamantenDeals

Hoewel veel mensen bij het woord ‘ringen’ gelijk denken aan verlovingen en huwelijken, is dit veelzijdige sieraad door de geschiedenis heen gebruikt als identificatiemiddel, om een familiewapen of zegel te dragen, of om liefde en respect uit te drukken. De perfecte cirkel van een ring symboliseert de eeuwigheid van het leven en de cycli van de aarde, waardoor het een ideale representatie is voor speciale mijlpalen in het leven.

Trouwringen

Trouwringen

Een trouwring is waarschijnlijk de belangrijkste sieraden aankoop van uw leven en is bedoeld om een van de overgangen in het leven te herdenken, de heilige band van het huwelijk. Hoewel verlovingsringen vaker worden gedragen door vrouwen dan door mannen, worden trouwringen normaal gesproken uitgewisseld tijdens de ceremonie en worden deze gedragen door beide partners om hun toewijding aan elkaar te tonen. In sommige culturen zijn trouwringen voorzien van symbolen, zoals de Ierse Claddagh ring of de drie-eenheid van onderling verbonden ringen die wordt gebruikt in Russische katholieke bruiloften. In de Verenigde Staten bestaat de trouwring van oudsher uit een stuk, zonder naad, die staat voor de eeuwige verbinding van het huwelijk.

 

Trouwringen voor vrouwen

Voor huwelijksceremonies worden traditioneel trouwringen gebruikt die uitsluitend van platina, geelgoud of witgoud zijn gemaakt. Deze kunnen worden geselecteerd of speciaal worden ontworpen om bij bijna elke verlovingsring te passen. In veel gevallen kiezen stellen ervoor om de trouwring van de bruid te laten passen bij die van de bruidegom. Voor bruiden die de voorkeur geven aan een meer extravagante look, kan de damesring met meer diamanten of een combinatie van diamanten en edelstenen worden bezet. Eternity ringen zijn vaak helemaal rondom de ring bezet met diamanten of edelstenen. Bij een andere variant zijn wellicht enkele stenen in een rij of uniek patroon gebruikt. Deze ringen worden niet alleen gebruikt bij huwelijksceremonies, maar worden ook vaak als geschenk voor een jubileum gegeven. Diamanten variëren sterk in grootte, slijpvorm, kleur en zuiverheid, en het kiezen van stenen van hoge kwaliteit is essentieel voor het uiterlijk en de levensduur van de trouwring. Welke metalen, edelstenen, en zetting u ook kiest voor uw trouwring, hij moet uw persoonlijke stijl weerspiegelen en comfortabel zijn.

Trouwring

Trouwringen voor mannen

Trouwringen voor mannen

Trouwringen voor mannen zijn steeds populairder geworden in de afgelopen decennia. De trouwring voor de man maakt meestal deel uit van een paar dat de bruid en bruidegom uitwisselen tijdens de huwelijksceremonie om hun geloften af te ronden. Herenringen zijn traditioneel dikker dan damestrouwringen, maar er is geen vaste stijl. Ze bestaan meestal uit een eenvoudige band van platina, geelgoud, of witgoud die past bij de ring van de bruid, maar ze kunnen ook worden bezet met kleine diamanten, edelstenen, of bepaalde patronen. Andere soorten metalen, zoals palladium, titanium, wolfraam, en roestvrij staal, worden steeds populairder voor herenringen.

Voor trouwringen met diamanten bent u bij DiamantenDeals aan het juiste adres. Wij kunnen alles maken met de laagste prijsgarantie. Bekijk nu onze collectie trouwringen.

Graag even wachten...