30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Veilig online bestellen

Als toonaangevende retailer van diamanten sieraden is DiamantenDeals toegewijd aan het creëren van een veilige online winkelervaring. Om uw gemoedsrust te garanderen, maken wij gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën met behulp van de meest betrouwbare service providers. Wij voldoen zelfs aan het meest strenge privacy-beleid. Onze lidmaatschappen bij SSL toont onze inzet voor de bescherming van onze klanten en onze vooraanstaande zakelijke reputatie.

 

Klantbeoordelingen

Het kopen van een diamant sieraad of verlovingsring online terwijl u deze niet heeft gezien, kan zenuwslopend en soms ronduit eng zijn. Dat is de reden waarom het belangrijk is om een online retail juwelier vóór uw aankoop goed te onderzoeken en hun online beoordelingen te bekijken, geschreven door andere kopers. DiamantenDeals is er trots de vele klantbeoordelingen wat aangeeft dat wij onze beloftes waarmaken. Nog niet overtuigd? Lees wat andere klanten zeggen over hun ervaring met Diamanten Deals www.diamantendeals.nl/shopreview

Klantbeoordelingen

Veilige Verbinding Comodo

Veilige Verbinding

DiamantenDeals maakt gebruik van Comodo Secure Sockets Layer (SSL) Certificaatautoriteit om een veilige online winkelervaring te garanderen. Deze toonaangevende bron van internet beveiligingstechnologie biedt gemoedsrust door versleuteling van alle transacties en financiële informatie en het authentiseren van onze website elke keer dat u deze bezoekt. Wanneer u het Comodo Secured Seal en de groene adresbalk ziet tijdens het afrekenen, weet u dat u bent beschermd door de geavanceerde technologie van SSL Certificaten met Uitgebreide Validatie (EV/UV).

Betalingsveiligheid

Om frauduleuze activiteiten zoveel mogelijk te beperken en uw privacy te beschermen, werkt DiamantenDeals samen met Mollie, de meest betrouwbare aanbieder van transactieveiligheid. Elke keer dat een betaling wordt verwerkt op onze website, zorgen zij ervoor dat de transactie volledig is gecodeerd om uw financiële gegevens te maskeren. Zo blijven wij voldoen aan de steeds veranderende online veiligheidsregels. Zij voldoen aan alle belangrijke veiligheidsvoorschriften, met inbegrip van de Payment Card Industry (PCI) Data Security Standard, door gebruik te maken van 256-bit Secure Sockets Layer (SSL) en andere toonaangevende technologieën.

Betalings Veiligheid

Verzekerd Verzenden

Verzekerd Verzenden

Nadat uw bestelling is verwerkt, maakt DiamantenDeals gebruik van de meest betrouwbare koeriersdiensten om ervoor te zorgen dat uw pakket snel en veilig wordt geleverd. Wij verzekeren elk pakket voor de volledige aankoop som totdat de ontvanger heeft getekend voor de levering, zodat u tijdens het transport volledige gemoedsrust heeft.

Graag even wachten...