30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Verlovingsring kopen

Verlovingsring kopen wordt het meeste gedaan rond de periode van kerst en oud en nieuw waar de meeste verlovingen plaats vinden. Ook Valentijnsdag is een populaire dag om zich te verloven. Het begint allemaal met een verlovingsring kopen. Vaak is het de man die de verlovingsring kopen gaat, omdat hij de vrouw ten huwelijk vraagt. Andersom kan het natuurlijk ook. Bij stelletjes van twee gelijke geslachten zal soms één persoon de verlovingsring kopen. Wist u dat het helemaal niet vreemd is om samen deze ringen uit te zoeken? Een ring is immers iets wat u lang draagt. Veel mensen gebruiken de verlovingsringen later als trouwringen. Het is daarom belangrijk om vooraf goed te bedenken welke ringen het worden. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste verlovingsring.

Trouwringen

Waar u op moet letten bij het verlovingsring kopen

Diamanten verlovingsring witgoud zijn erg geliefd. Waar moet u op letten wanneer u een verlovingsring gaat kopen? Ten eerste kijkt u naar de prijs. Logisch, want het leven is al duur genoeg. Gelukkig zijn onze diamanten scherp geprijsd. De prijs van een diamant wordt door verschillende factoren bepaald. Ten eerste is dit het gewicht of karaat van de diamant. 1 karaat staat gelijk aan 0.2 gram. Een ring kan bezet zijn met één solitaire grote diamant, of met meerdere kleine stenen. Een grote steen is naar verhouding meer waard dan twee kleinere van hetzelfde gewicht.

De slijpvorm speelt gedeeltelijk een rol. De meeste diamanten worden briljant geslepen. Dit zorg voor een prachtige lichtweerkaatsing. Ook wordt er gekeken naar de zuiverheidsgraad. Hoe minder onzuiverheden, hoe duurder de diamant wordt. De geheel kleurloze diamant is fors duurder dan de bijna kleurloze diamant. Bij ons vindt u diamanten van een prachtige kleur en zuiverheidsgraad, tegen voordelige prijzen. Diamanten worden vaak in sieraden van witgoud verwerkt. Dit vormt de mooiste combinatie.

 

Verlovingsring kopen met onbehandelde diamanten

Gaat u een verlovingsring aanschaffen, let dan op bovenstaande punten. Diamanten zijn zeldzaam en daardoor zeer kostbaar. Alle verlovingsringen uit onze collectie zijn voorzien van 100% onbehandelde schitterende diamanten. Verras uw aanstaande met een prachtige diamanten ring. Hiermee wordt het aanstaande huwelijk aangekondigd. Zoekt u nog een origineel huwelijksaanzoek? Veel huwelijksaanzoeken vinden onderaan de Eiffeltoren plaats. U kunt het huwelijksaanzoek ook met kaarsjes spellen. Een andere mogelijkheid is een kamer met veel helium ballonnen te vullen. Hang aan iedere ballon een kleine herinnering zoals een foto of een kaartje. Een zingend huwelijksaanzoek of op een bijzondere plaats, een verlovingsring kopen is de eerste voorbereiding. Bent u al klaar voor het moment dat u uw partner gaat verrassen?

Trouwring

Graag even wachten...