30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Verlovingsring witgoud met diamant voor de volgende stap

U bent op zoek naar een verlovingsring van witgoud. Gefeliciteerd, want dit betekent dat u binnenkort gaat trouwen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. U ziet dat er veel verschillende verlovingsringen verkrijgbaar zijn. Weet u bijvoorbeeld wat het verschil is tussen witgoud en geelgoud? Witgoud is ook echt goud, in de natuur komt dit alleen in de gele kleur voor. Om de kleur wit te krijgen, zijn er extra processen nodig. Witgoud heeft niet dezelfde waarde als het natuurlijke geelgoud. Omdat er extra processen aan vooraf gaan, is het duurder. DiamantenDeals houdt de prijs echter scherp.

De witgouden verlovingsring is erg populair. De witte kleur staat ook prachtig in combinatie met een of meerdere diamanten. Dit geeft de mooiste schittering aan de diamant zelf. Omdat diamanten verlovingsring het vaakst worden gekozen, komt u automatisch bij de verlovingsring witgoud uit.

Verlovingsring witgoud

Verlovingsring witgoud voor u en uw geliefde

Een verloving is een spannende gebeurtenis. Jullie maken plannen om te trouwen. Vaak begint het met een huwelijksaanzoek. Vraagt u uw partner ten huwelijk? Dan bent u vast op zoek naar een witgouden ring. Hoe komt u erachter welke u moet kopen? Bekijk eerst waar uw partner van houdt. Is dit modern of klassiek: de keuze van de diamant is vaak moeilijk. Bij de verlovingsring witgoud wordt het vaakst gekozen voor de solitaire diamantring. Deze bestaat uit één diamant. Ook kunt u kiezen voor een witgouden ring met meerdere kleinere diamantjes. Deze schittert aan alle kanten. U kunt de verlovingsring witgoud alleen uitzoeken, maar ook samen met uw partner.

 

Hoe zien verlovingsringen er uit?

Veel mensen gebruiken de verlovingsringen later als trouwringen. Deze verschuift dan van de ene naar de andere hand. Ook kunt u ervoor kiezen om aparte ringen te kopen. Dit hangt helemaal af van uw budget en persoonlijke voorkeur. Verlovingsringen kopen als setje, beiden draagt u dezelfde ring. Zo ziet iedereen dat u bij elkaar hoort. Dit is overigens geen vereiste. U kunt ook kiezen voor twee verschillende ringen. In sommige gevallen draagt alleen de vrouw een ring.

Samen bepalen jullie welke verlovingsringen op jullie wensen aansluiten. De klassieke verlovingsring is bezet met een of meerdere diamanten. Het vaakst wordt voor een ring met solitair gezette diamant gekozen. Dit betekent dat er één fonkelende diamant is gezet. Gouden ringen met een of meerdere diamanten hebben altijd een prachtige schittering. Zo ziet iedereen al van een afstand hoe jullie toekomst eruit ziet.

Verlovingsringen als trouwringen

Gouden verlovingsring

Wat ook nog belangrijk is

De witgouden ring van DiamantenDeals bestaat uit 18 karaats goud. Veel mensen vragen zich af wat een karaat goud is, en of dit hetzelfde is als karaat bij diamanten. We leggen het duidelijk voor u uit. 18 karaat goud bevat 75% puur goud. 24 karaat goud bestaat voor 99.9 procent aan goud. Dit wordt ook wel fijngoud genoemd. Omdat 24 karaat te zacht is voor sieraden, wordt er gebruik gemaakt van 18 karaats goud. Het karaat bij diamanten staat voor het gewicht. 1 karaat is 0.2 gram. Hoe groter een diamant, hoe meer karaat. Dit bepaalt gelijk de waarde van de diamant. Een verlovingsring witgoud met diamant is een kostbaar bezit. Daar willen u en uw verloofde mee gezien worden.

Graag even wachten...