30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Verlovingsringen kopen als aanzoeksring

Verlovingringen worden gebruikt voor een huwelijksaanzoek en wordt bij een verloving een trouwbelofte gedaan. Verlovingsringen hoeven niet altijd de uiteindelijke trouwringen te zijn zo kiezen de meeste mensen voor een aparte verlovingsring. Een huwelijksaanzoek is een bijzondere gebeurtenis. Niet alleen wordt hiermee naar de buitenwereld aangekondigd dat er een huwelijk op komst is, ook blijkt hieruit de grote liefde voor elkaar. Hier horen dan ook zeker prachtige verlovingsrin...

Items 1-36 van 239

Aflopend sorteren
per pagina

Items 1-36 van 239

Aflopend sorteren
per pagina
gen bij. Verlovingsring kopen? Al onze ringen zijn bezet met fonkelende diamanten van een prachtige kwaliteit.

Verlovingsringen en de symboliek

De ring staat voor trouw zijn aan elkaar. Tijdens een verloving worden vaak ringen uitgewisseld. Deze wordt meestal aan de ringvinger gedragen. Katholieken dragen hun verlovingsring aan de rechterhand, niet katholieken aan de linkerhand. Verlovingsring welke hand? Pas tijdens het huwelijk gaan de verlovingsringen over in trouwringen en verhuizen naar de andere hand. Overigens kan er ook zelf een voorkeur voor het dragen van de ring worden aangegeven. Verlovingsringen moeten comfortabel aanvoelen. Van oudsher wordt de verlovingsring bij de eerste keer dragen drie keer rondgedraaid terwijl er tot tien wordt geteld. Zoveel mensen, zoveel wensen, daarom hebben we een ruime keuze in verschillende ringen. Van bescheiden tot opvallend en van sierlijk tot majestueus, voor ieder stelletje zijn de mooiste verlovingsringen verkrijgbaar.

Mooiste verlovingsringen voor een betaalbare prijs

Onze diamanten verlovingsringen zijn bezet met een of meerdere diamanten. Deze fonkelende stenen zijn van goede tot uitstekende kwaliteit. In combinatie met het 18 karaats witgoud kunnen onze verlovingsring witgoud niet over het hoofd worden gezien. Bijzondere sieraden voor bijzondere mensen, wij zorgen voor perfectie. De edelstenen hebben een zuiverheidsgraad van VS tot SI1. Bovendien hanteren we de briljant slijpvorm. Dit is de meest gekozen slijpvorm voor sieraden. De vele facetten geven een prachtige lichtweerkaatsing. U en uw partner zullen de verlovingsringen elke dag weer met trots dragen. De buitenwereld mag zien welke mooie toekomst jullie tegemoet gaan.

Graag even wachten...