30 dagen bedenktijd gratis verzending
Winkelwagen

Vragen?

Bel ons: 040 212 11 33

Verlovingsringen met diamanten voor ieder budget

Diamanten verlovingsringen

Voor de verloving worden traditioneel diamanten verlovingsringen gebruikt die van geelgoud of witgoud gemaakt zijn. Onze grote collectie verlovingsringen bied een ruime keuze voor ieder budget. In veel gevallen kiezen stellen ervoor om de verlovingsring van de bruid te laten passen bij de trouwring van de bruidegom.

verlovingsring

 
Solitaire verlovingsringen

Solitaire verlovingsringen

De meest populaire stijl voor een verlovingsring bestaat uit een klassieke zetting van goud met een enkele of ‘solitaire’ diamant in het middelpunt. De solitaire diamant is een tijdloos symbool van trouw en toewijding. Deze eenvoudige ring kan een elegant en dramatisch statement maken, afhankelijk van de grootte en de slijpvorm van de diamant en de stijl van de gekozen zetting.

Diamanten verlovingsring met zijstenen

Diamanten verlovingsring met zijstenen

Een diamantzetting met extra stenen aan de zijkanten is een andere populaire stijl voor een verlovingsring. Bij deze opvallende zetting zit er een grotere steen in het midden, meestal een diamant, geflankeerd door andere diamanten of edelstenen. Ringen met zijstenen.

 

Bij elkaar passend paar diamanten ringen

 

Bij elkaar passend paar diamanten ringen

Verlovingsringen en trouwringen worden vaak verkocht als een bij elkaar passend paar. Zo kan de bruid de twee ringen na de bruiloft samen dragen zonder dat de stijl van beide ringen met elkaar botst. Ringparen zijn meestal ontworpen om de eenvoudigere trouwring onder de diamanten verlovingsring te dragen. U kunt ervoor kiezen om de twee ringen aan elkaar te laten lassen na de bruiloft hebt om te voorkomen dat ze draaien of uit elkaar glijden. Dit helpt ook om te voorkomen dat de ringen tegen elkaar aanwrijven, een probleem dat vaker voorkomt bij zachter goud met een hoog karaatgewicht.

Ring met edelstenen in het midden

Als u op zoek bent naar een meer bijzondere verlovingsring kan een in het midden geplaatste smaragd, robijn, of andere steen een verfrissend alternatief bieden voor conventionele diamanten ringen.

Enkele van de meest populaire alternatieve edelstenen zijn blauwe saffieren (die trouw vertegenwoordigen), smaragden (een symbool van vrede, hoop en wedergeboorte), en robijnen (een teken van passie, liefde en glamour). Parels zijn een gebruikelijke keuze voor verlovingsringen en sieraden met een elegante, antieke stijl en zijn een symbool van zuiverheid, trouw, en onschuld. Elk van deze edelstenen kan worden gebruikt met dezelfde zettingen en metalen als een diamanten verlovingsring.

Ring met edelstenen in het midden
Of u nou voornemens heeft om de vrouw van uw dromen ten huwelijk te vragen of op zoek bent naar een cadeau voor het afstuderen van uw dochter, een ring kan een krachtig teken van uw liefde en waardering zijn. Een ring met hoge kwaliteit is een mooie en verfijnde manier om uw identiteit te uiten of om iemand te tonen dat u om hem/haar geeft.

Voor verlovingsringen met diamanten bent u bij DiamantenDeals aan het juiste adres. Wij kunnen alles maken met de laagste prijsgarantie. Bekijk nu onze collectie verlovingsringen, bij vragen kunt u ons mailen of bellen.

Graag even wachten...